Pon - Pet 08:00 - 16:00 +387 36 501 500info@hercegovinalijek.ba

Prodajni program

Prodajni program

  • Lijekovi
  • Zastupništva i ekskluzivne distribucije
  • Dodaci prehrani
  • Kozmetika
  • Stomatologija
  • Interventni uvoz

Lijekovi

Lijekovi čine 68,8% prometa Hercegovinalijeka. Pažljivim odabirom dobavljača činimo dostupnim našim kupcima najširi asortiman lijekova domaćeg i inostranog porijekla.

U našem poslovanju vodimo se visokim normama poslovne etike. Kroz svakodnevnu saradnju s našim poslovnim partnerima i svim institucijama koje se bave ovom oblašću vodimo računa da do naših kupaca dolaze samo najkvalitetniji i najsigurniji proizvodi.

Novo Nordisk

Zastupništva i ekskluzivne distribucije

Zahvaljujući dugogodišnjem uspješnom poslovanju sa najvećim svjetskim kompanijama i tradiciji dugoj preko 60 godina Hercegovinalijek se etablirao kao zastupnik i ekskluzivni distributer.

U saradnji sa našom marketinškom kompanijom Synthesis Pharma uz iskustvo, znanje i posvećenost uspješno zastupamo i ekskluzivno distribuiramo neke od vodećih svjetskih brendova. Sve je više kompanija koje nam daju i ukazuju svoje povjerenje i to je najbolji pokazatelj našeg predanog rada.

Dodaci prehrani

Maksimalno prepoznajemo važnost ispravne suplementacije i u svom asortimanu nudimo preko 3.000 najkvalitetnijih dodataka prehrani.

Kozmetika

Posebno vodimo računa o segmentu kozmetike. Predano radimo kako bi svim našim kupcima, svakoga dana, osigurali najširi asortiman vodećih svjetskih brendova.

Stomatologija

U cijlu da svojim asortimanom obuhvatimo potrebe svih naših partnera na polju stomatologije već više od 20 godina uspješno sarađujemo sa renomiranom talijanskom kompanijom B&B Dental. U saradnji sa našom kompanijom Synthesis Pharma uspješno radimo ekskluzivnu distribuciju i zastupništvo. Kroz posebne zajedničke programe osiguravamo stalnu edukaciju stomatologa i činimo dostupnim najnovije stomatološke tehnologije i materijale na tržištu Bosne i Hercegovine.

Interventni uvoz

Hercegovinalijek brine za svakog pojedinačnog pacijenta, te u saradji sa nadležnim institucijama i svojim poslovnim partnerima realizuje interventne uvoze lijekova koji nemaju Rješenje o registraciji u Bosni i Hercegovini. Na taj način obezbjeđujemo adekvatan tretman rijetkih oboljenja, oboljenja koja nisu pokrivena dostupnim lijekovima te prevazilazimo probleme uzrokovane defekturama.