Poštovani kupci,

                              želimo Vas obavijestiti da smo postali zvanični uvoznici za Bosnu i Hercegovinu lijekova jednog od vodećih proizvođača lijekova u Tuskoj, Abdi Ibrahim Ilaç.

Abdi Ibrahim Ilaç Sanayi ve Ticaret A.S. proizvodi i prodaje lijekove za kupce u Turskoj i inostranstvu. Abdi Ibrahim nudi antibakterijske, antivirusne, gastrointestinalne lijekove te lijekove za liječenje živčanog, oftalmološkog i urogenitalnog sistema, vitamine i minerale,  lijekove za dišni sistem, kardiovaskularni sistem i mnoge druge proizvode.

Abdi Ibrahim Ilaç Sanayi ve Ticaret A.S. prethodno je bio poznat kao Ibrahim Abdi Barut i promijenio je ime u Abdi Ibrahim Ilaç Sanayi ve Ticaret A.S. 1975. Firma je osnovana 1912. godine, a sjedište joj je u Istanbulu, Turska.

Danas, Abdi İbrahim, koji posluje u 12 zemalja izvan Turske, izvozi u više od 60 zemalja, od Kanade do država članica Europske unije, od sjeverne Afrike do Azije i stvara najveću zaposlenost s gotovo 4.500 kvalifikovanih zaposlenika u turskoj farmaceutskoj industriji.

Sve informacije vezano za nabavku lijekova ovog proizvođača možete dobiti od našeg prodajnog tima.

 Vaš Hercegovinalijek!